Slider not moving at all. Just a static pic

Ann created the topic: Slider not moving at all. Just a static pic

Hi I really like this plugin, but is not working properly.

I have autoplay on and everything set it up but is not moving watsoever. Just a static picture laying there...

The site is: viso.annge.com
I'm using jquery-1.7.min.js

Please let me know if you need temp admin pass.
Thanks!

#18710

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Ann replied the topic: Slider not moving at all. Just a static pic

ok fixed the problem. Was missing
<script type='text/javascript' src='./wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.11.1'></script>
in header.php

#18712
The following user(s) said Thank You: Support

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Support replied the topic: Slider not moving at all. Just a static pic

Dear Ann,

Thank you for the information and your contribution to our community.
Please feel free to let us know in case you have any other questions or issues with the plugin.
Thanks.


Best regards,
Web-Dorado team


Joomla extensions ,
Wordpress plugins ,
Drupal modules
#18713

Please Log in or Create an account to join the conversation.


sonja replied the topic: Slider not moving at all. Just a static pic

Hi,

i have problem with no repit picture in slider. I have 7 pic in one slider, after show all 7 pic slider stop. How to set up repeating infinitely.

Tnx
Sonja

#19242

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Support replied the topic: Slider not moving at all. Just a static pic

Dear Sonja,

Please be informed, that the slider is supposed to change slides in a loop, meaning it should come back to the first slide after the last.

So please give us (to [email protected]) admin access to your site, by indicating the forum post link in your email subject. We'll try to fix the problem as soon as possible.

Thank you.


Best regards,
Web-Dorado team


Joomla extensions ,
Wordpress plugins ,
Drupal modules
#19261

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Gregory Richardson replied the topic: Slider not moving at all. Just a static pic

I am having problem finding auto repeat button, because the sliders are not repeating....why login to my site?

all-type-fence.com/fence/test-page

#25552

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Support replied the topic: Slider not moving at all. Just a static pic

Hello Gregory,

The issue is that there is no repeat button, repeat function it has by default.

We want admin access because we want to find out why that function is not working.


Best regards,
Web-Dorado team


Joomla extensions ,
Wordpress plugins ,
Drupal modules
#25608

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Gregory Richardson replied the topic: Slider not moving at all. Just a static pic

Temporary admin access was sent to your [email protected] email address

#25617

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Support replied the topic: Slider not moving at all. Just a static pic

Dear Gregory,

Thank you, we will take a look.


Best regards,
Web-Dorado team


Joomla extensions ,
Wordpress plugins ,
Drupal modules
#25682

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Time to create page: 0.213 seconds
Powered by Kunena Forum

WORLD-CLASS SUPPORT

We are here for you every step of the way. Turn to our support with any questions you might have about our products and services. Our experienced customer care team is available to help you as fast as we possibly can.

Contact us