thumbnails wont show

Craig Montgomery created the topic: thumbnails wont show

images will not show as thumbnails. The images will show when you click on the magnify link but that is all.

Using internet explorer all I can see in short view is a red X where the thumbnail should be.

#807

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Administrator replied the topic: Re: thumbnails wont show

Dear Craig,

Please give us(to [email protected]) a temporary admin user account to your site, and we will try to find out the problem as soon as possible.

Best regards
Web-Dorado team

#810

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Peter replied the topic: Re: thumbnails wont show

Hello,

i have the same problem, no pictures are shown. Do you know how i can fix this?

Peter

#1509

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Administrator replied the topic: Re: thumbnails wont show

Dear Peter,

Please give us(to [email protected]) a temporary admin user account to your site, and we will try to find out the problem as soon as possible.

Best regards
Web-Dorado team

#1518

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Anton Berg replied the topic: Re: thumbnails wont show

Same here, also a red cross and no Thumbnails

#1925

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Anthony-Claret Onwutalobi replied the topic: thumbnails wont show

I bought this component with intention that it works but unfortunately the thumbnail and images are not showing at all. I have email the support team and yet to hear from them. Please reply immediately

#51525

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: thumbnails wont show

Dear Anthony,

Thank you for opening a support ticket for this case!

I have seen your e-mail, I'll review it very soon and send you a reply. We'll help you to resolve this issue as soon as possible.

Thanks!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#51569

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: thumbnails wont show

Dear Anthony,

Please be informed, that our developers have checked the problem on your Spider Contacts. Here's what turns out the problem is. It is actually caused by your server configurations. There is a directive in php.ini file, allow_url_fopen, which is set up as the following:

allow_url_fopen=0

In order to allow displaying the images, the directive should be set to this:
allow_url_fopen=1

Could you please make these changes in your website php.ini file? Or alternatively, you can contact your hosting provider and ask them to do that. They will modify this configuration within minutes.

Thank you!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#51655

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Anthony-Claret Onwutalobi replied the topic: thumbnails wont show

Hello

I have made the changes allow_url_fopen=1 but the problem is still the same. I have cleared my browser cache and tried severally but the problem is still maintained. Please help me solve this problem

#51681

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: thumbnails wont show

Dear Anthony,

Thank you for testing this out! I have reopened the ticket for your Spider Contacts issue, so our developers can take a look.

They will find out the cause of the issue very soon.
Thanks!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#51695

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Anthony-Claret Onwutalobi replied the topic: thumbnails wont show

Hi

At least the thumbnail shows at the category level now but when you click the individual page, the picture still does not show. Please do something on that too.

I need the pictures to show both in the category and individual page of the person clicked.

Thanks

#51711

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: thumbnails wont show

Dear Anthony,

All the necessary changes have been made on your Spider Contacts. Could you please check its images and confirm, they are displaying properly now?

Thank you!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#51735

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Anthony-Claret Onwutalobi replied the topic: thumbnails wont show

Hi

I saw your message that everything is working now. I tried to check but it does not work here. i decided to give more than to see if it will work but unfortunately it does not work.

The thumbnail only show short view, it does not show in the table view or on the single individual.

The captcha is broken and has never shown .

Please fix this things

#51957

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: thumbnails wont show

Dear Anthony,

Thank you for checking!

I will ask our developers to take a look at this once again and provide a solution for you. We'll get back to you ASAP.


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#52013

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: thumbnails wont show

Dear Anthony,

I am happy to inform you, that the problem on your Spider Contacts has been resolved!

Please note, that there are two unnecessary enters on your template source code, which are breaking Spider Contacts code. We have modified it to overcome this problem.

Please don't update or reinstall your Spider Contacts.
Thank you!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#52295

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Time to create page: 0.258 seconds
Powered by Kunena Forum

WORLD-CLASS SUPPORT

We are here for you every step of the way. Turn to our support with any questions you might have about our products and services. Our experienced customer care team is available to help you as fast as we possibly can.

Contact us