Video not working, Audio plays fine

Laurean Vincent created the topic: Video not working, Audio plays fine

I just purchased the paid version, and uploaded 4 videos to a homepage, all self hosted MP4. 3 of the videos work great and the client is in love with the custom colored icons! Just as expected.

However, 1 video, shows the thumbnail, plays the audio, but no video. I have deleted it and re-uploaded it. Still not working. Please advise. Send me a PM and I'll send you credentials to the WP site. Thanks!
Signed - bummed out :S

#11839

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Support replied the topic: Video not working, Audio plays fine

Dear Laurean,

Can you please give us a link to the Video Player page where you face the issue ?


Best regards,
Web-Dorado team


Joomla extensions ,
Wordpress plugins ,
Drupal modules
#11853

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Laurean Vincent replied the topic: Video not working, Audio plays fine

#11895

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Support replied the topic: Video not working, Audio plays fine

Dear Lauren,

Could you please give us (to [email protected]) admin access to your site, by indicating the forum post link in your email subject. We'll look into your issue as soon as possible.


Best regards,
Web-Dorado team


Joomla extensions ,
Wordpress plugins ,
Drupal modules
#11911

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Laurean Vincent replied the topic: Video not working, Audio plays fine

Sent it on Friday. Please recheck. If not, I can resend.

#11953

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Support replied the topic: Video not working, Audio plays fine

Dear Laurean,

Can you please resend it by indicating the forum post link in your email subject?


Best regards,
Web-Dorado team


Joomla extensions ,
Wordpress plugins ,
Drupal modules
#11968

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Laurean Vincent replied the topic: Video not working, Audio plays fine

resent.

#11981

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Support replied the topic: Video not working, Audio plays fine

Dear Laurean,

We have answered to your mail. Please check it.


Best regards,
Web-Dorado team


Joomla extensions ,
Wordpress plugins ,
Drupal modules
#11984

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Time to create page: 0.151 seconds
Powered by Kunena Forum

WORLD-CLASS SUPPORT

We are here for you every step of the way. Turn to our support with any questions you might have about our products and services. Our experienced customer care team is available to help you as fast as we possibly can.

Contact us