Video not displaying in article

Adrian created the topic: Video not displaying in article

I have successfully setup videos previously. However I am stumped with this one. When accessing an article containing the short code {loadspidervideoplayer track=10 theme=5 priority=flash} from a menu item a black screen appears and the "magic wheel" just keeps on turning.

link to player:
www.fromthetrack.com.au/index.php?option...e&id=1561&Itemid=107

site address:-
www.fromthetrack.com.au
click menu item Syndicate 1,2&3
login: adtr98 password 156032
click on Replays
click on Grand Condor 03.11.13

Hope you can help.

thanks in anticipation

#8001

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Support replied the topic: Video not displaying in article

Dear Adrian,

Could you please give us (to [email protected]) admin access to your site, by indicating the forum post link in your email subject. We'll try to fix the problem as soon as possible.


Best regards,
Web-Dorado team


Joomla extensions ,
Wordpress plugins ,
Drupal modules
#8006

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Adrian replied the topic: Video not displaying in article

Have forwarded information required

Adrian

#8012

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Adrian replied the topic: Video not displaying in article

I've discovered that if I use HTML5 instead of flash the video plays.

However, I use a watermark which doesn't appear when HTML5 is used

I need to centre the player in an article

again, hope you can help

thanks

#8019

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Support replied the topic: Video not displaying in article

Dear Adrian,

We have answered to your mail. Please check it.


Best regards,
Web-Dorado team


Joomla extensions ,
Wordpress plugins ,
Drupal modules
#8032

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Adrian replied the topic: Video not displaying in article

Hi

I am encountering the same problem again ... it is frustrating

that magic wheel just keeps on turning

please help

regards
Adrian

#8765

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Support replied the topic: Video not displaying in article

Dear Adrian,

Could you please give us (to [email protected]) admin access to your site again, by indicating the forum post link in your email subject. We'll look into your issue as soon as possible.


Best regards,
Web-Dorado team


Joomla extensions ,
Wordpress plugins ,
Drupal modules
#8775
The following user(s) said Thank You: Adrian

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Adrian replied the topic: Video not displaying in article

Hi

My sincere apologies for troubling you again.

I have recently transferred my joomla site to Wordpress. I've uploaded the latest version of Spider Video Player to my WP site and configured. I am receiving the mesage "Stream Not Found" in the player. I have encountered this previously and the fixes were incorrect URL path/address for the video file and converting the video file codecs from AAC to H264 (or visa versa sorry) I've tried these fixes and still no solution.

Hope you can help

Thanks in anticipation
Adrian
Happy SVP Customer

#11495

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Support replied the topic: Video not displaying in article

Dear customer,

Can you please give us a link to your Video player page so as we can have a look at your issue ?


Best regards,
Web-Dorado team


Joomla extensions ,
Wordpress plugins ,
Drupal modules
#11504

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Adrian replied the topic: Video not displaying in article

Please find link as requested

ftt.farleyracing.com.au/?p=721


thanks
Adrian

PS my apologies for putting this topic in the joomla section - this is a wordpress topic

#11507

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Support replied the topic: Video not displaying in article

Dear Adrian,

There is nothing on the page the link of which you gave us. Please check it.


Best regards,
Web-Dorado team


Joomla extensions ,
Wordpress plugins ,
Drupal modules
#11528

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Time to create page: 0.201 seconds
Powered by Kunena Forum

WORLD-CLASS SUPPORT

We are here for you every step of the way. Turn to our support with any questions you might have about our products and services. Our experienced customer care team is available to help you as fast as we possibly can.

Contact us