Speider Video and Sh404SEF - No media found

Martin Sund created the topic: Speider Video and Sh404SEF - No media found

Hello,

I have purchased your videoplayer today, and I've alreaday got a problem.

As soon as I turn the Sh404SEF component ON, the videoplayer can't find it's videofiles, and it show 'No media found'. As soon as I switch Sh404SEF off again, the player works fine!

I would like to have my Sh404SEF switched ON, so I really hope you can help me out if this problem?

Best regards

Martin Sund

#4384

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Support replied the topic: Re: Speider Video and Sh404SEF - No media found

Dear Martin,

You can disable the SEF plugin for Spider Video player in the Sh404SEF settings, or you can give us (to [email protected]) admin access to your site and we'll try to do that for you.


Best regards,
Web-Dorado team


Joomla extensions ,
Wordpress plugins ,
Drupal modules
#4399

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Support replied the topic: Re: Speider Video and Sh404SEF - No media found

Dear Martin,

We were not able to log into your account as it asks for additional password to access the wp-admin page.


Best regards,
Web-Dorado team


Joomla extensions ,
Wordpress plugins ,
Drupal modules
#4407

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Time to create page: 0.163 seconds
Powered by Kunena Forum

WORLD-CLASS SUPPORT

We are here for you every step of the way. Turn to our support with any questions you might have about our products and services. Our experienced customer care team is available to help you as fast as we possibly can.

Contact us