the "insert" button does not work

Denis Clay created the topic: the "insert" button does not work

Hello,
I just bought the new version of spider video player. I'm on Joomla 3.5.1. When I want to insert a video by selecting the type "HTTP", it does not work for all modes. When I click on "insert" after having clicked on "select video", create a new folder and upload a video, nothing happens. I stay on the same page. I noticed compared to the old version of spideo video palyer that losque I clicked on "select video" pop-up opening. There it replaces the current page.
Incompatibility with the new vesrion Joomla? For the template, I'm on a premium template that is Joomlart JA Plato.
Do you have a soulution for the insert button works?
Waiting for your reply
cordially
Denis

#55085
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: the "insert" button does not work

Dear Denis,

Thanks for keeping us posted about this issue!

Could you open a support ticket by e-mailing us to [email protected]? Please grant us temporary Joomla Super User access to your website. Our developers will take a look at the problem on Spider Video player and figure out a solution as soon as possible.

Also please send the link to this forum thread with your e-mail.
Thank you in advance!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#55163

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Sven Bubach replied the topic: the "insert" button does not work

Hello.

I've got the same problem.
Does look like your screenshot, Denis. The video insert frame ist not "windowed" like in Spider Video Player Demo. The Insert button doesn't work.

Do I get the solution here, or do I have to open a support ticket also?

Runs on:

PHP Server - Debian 3.16.7-ckt20-1+deb8u4 (2016-02-29) x86_64

Database - 5.5.47-0+deb8u1

PHP Version - 5.6.20

PHP-Interface - cgi-fcgi

Webserver - Apache

Joomla 3.5.1 stable

Webbrowser I use Firefox


Regards,
Sven

#55243

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: the "insert" button does not work

Dear Sven,

Thank you for keeping us posted about this problem!

We received your ticket request and responded to it. We've got doubts that this is a conflict with Joomla 3.5, but we are not sure yet. We'll take a look on your website and release a fixed version, in case it is a bug.

Thanks!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#55327

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Denis Clay replied the topic: the "insert" button does not work

Thank you for your reply. I opened a ticket. I look back Technical Support

Regards

Denis

#55389

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: the "insert" button does not work

Dear Denis,

Thank you for opening a support ticket!

Your ticket is also processing, our developers will implement the necessary solution as soon as possible. We'll make sure to keep you posted about the results.

Thanks!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#55435

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: the "insert" button does not work

Dear users,

This problem appears to be a bug in Spider Video Player extension. Our development team has released an update today, please install it without uninstalling current version installed to your sites.

Make sure to let me know in case there will be any post-installation issues.
Thank you!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#55813

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Denis Clay replied the topic: the "insert" button does not work

Thank you for your rapidity and efficiency

#55869

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: the "insert" button does not work

Dear Denis,

You're welcome! Please don't hesitate to let us know any time you have further support requests.
We'll be happy to assist you with them.

Thank you!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#55917

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Patrick McCoy replied the topic: the "insert" button does not work

I was having the same problem so I followed your instructions and installed the latest free download. Not only do I not have the full version any more, it deleted all my videos, which I now have to spend hours uploading again. I'd like to get a working full version for 3x that I paid for.

#78901

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: the "insert" button does not work

Hello Patrick!

Thank you for posting about this issue!

Looks like you have uninstalled the extension before installing latest free. That is why the videos where deleted. Is your subscription period over, and that is why you installed the free version? If so, please contact our team using the form on this page .

Also please send the transaction ID of your Spider Video Player purchase. We will send you a fixed version as soon as possible.
Thanks! Happy New Year!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#79009

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Time to create page: 0.195 seconds
Powered by Kunena Forum

WORLD-CLASS SUPPORT

We are here for you every step of the way. Turn to our support with any questions you might have about our products and services. Our experienced customer care team is available to help you as fast as we possibly can.

Contact us