Image display problem

formay created the topic: Image display problem

Hi;

All images can not properly displayed on both front and back end. It can only be seen when click to enlarge. Please help!!

#64790

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: Image display problem

Hello! Thank you for letting us know about this issue!

Could you please send an e-mail to support@web-dorado.com and give temporary admin access to your website? Our development team will take a look at the problem and figure out a solution as soon as possible.

Also please make sure to mention the link to this forum thread in your e-mail.
Thanks in advance! Have a great day!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#64824

Please Log in or Create an account to join the conversation.


jacoba55 replied the topic: Image display problem

Hi,

Same here. Pictures show a broken link on the admin and on the front end but the popup/enlarge works fine. I think the latest Joomla update is causing this.

See attachment

Did send an email to support@web-dorado.com with forum thread and login for the backend.
Thank you

#64838
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: Image display problem

Greetings! Thanks for letting us know about this!

Could you guys check whether PHP GD 2 library is enabled on your website? It needs to be turned on, so the extensions can work with images, e.g. create their thumbnails.

You can check this by executing phpinfo() function in a .php file on your websites.
Thank you!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#64848
The following user(s) said Thank You: jacoba55

Please Log in or Create an account to join the conversation.


jacoba55 replied the topic: Image display problem

Hi,

GD Support enabled
see attachment

#64938
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: Image display problem

Hey!

In that case please submit a support ticket by sending an e-mail to support@web-dorado.com. Kindly give us temporary admin access to your webiste.

Our development team will take a look at the issue of image thumbnails as soon as possible and figure out a solution as soon as possible. Also please make sure to indicate the link to this forum thread in your e-mail.

Thanks in advance!

P.S. In case you have already opened a ticket and received a reply from us, please disregard this post.


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#64958

Please Log in or Create an account to join the conversation.


formay replied the topic: Image display problem

Hello;

Problem was solved by enable PHP GD 2 library, thank you very much for your help!! :)

#65022

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: Image display problem

That's fantastic! We are very glad the problem was resolved!

Please don't hesitate to let our team know in case you face other problems.
We'll gladly assist you with them.

Thanks, have an amazing weekend!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#65058
The following user(s) said Thank You: jacoba55

Please Log in or Create an account to join the conversation.


jacoba55 replied the topic: Image display problem solved

Dear Web-Dorado,

Thank you so much for your service. Everything works fine now. :woohoo:
I promise to buy the pro version
THANKS AGAIN! Wishing all you wonderful people a GREAT weekend.

Kind regards,
Coby
the Netherlands

#65096

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: Image display problem solved

Hey Coby! You are most welcome, we're very glad the problem was resolved!

Please make sure to notify us, when you purchase the pro version, since our developers might need to implement the solution on the Pro version too. The issue was a conflict with your website configurations, so it might occur with Spider Catalog Pro also.

Thanks! Have a fantastic weekend!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#65102

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Jessy replied the topic: Image display problem solved

Hi, I have the same issue with the thumbnails previews in the galery and the image details since the last Joomla Update 3.6.7.
I am running and the problem still here and I am now on 3.7.0 version. Everything worked fine before this.

In fact, the page display only one thumbnail and the others on the page seem to be broken links but the enlarged version works fine.

I tried the GD solution and the settings were already enabled.

Can you help me?

Here is the link to see the problem :
www.marcelmarois.com/index.php/en/works/tapestry.html

#86929

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: Image display problem solved

Hi Jessy!

Thank you for reporting this issue!
We are not sure if this is a bug related to latest Joomla update. Can we please check on your website? We will release an update, in case we find out that the issue is general.

Please send temporary WordPress administrator access to your website using this contact form. Also make sure to indicate the link to this forum thread in your message.

Thanks! Have a wonderful day!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#86983

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Time to create page: 0.471 seconds
Powered by Kunena Forum

Never miss important news and exclusive offers!

Join Our Community