Question marks

ELW Wens created the topic: Question marks

Hello,

I recently went to Joomla 3.4.8 (3.5.1 now) and upgraded to Spider Calendar 3.2.16

If you check the site, there are questions marks where arrows should be:
www.setupcommander.com/index.php/event-calendar

Any idea how to fix this?

Regards, Ed.

#54075

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: Question marks

Dear Ed,

Thank you for keeping us posted about this issue!

I have just looked into your calendar, and looks like the arrows appear properly on it. Could you please check the attached screenshot?

I am assuming there was a temporary problem, or you have found a way to solve the issue.
Thanks!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#54175
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.


ELW Wens replied the topic: Question marks

Well, the problem is still here on this side, see the attachment.

But it made me wonder how you can see it properly, so I did some testing.

The question marks appear in Chrome.
When I visit the site with Firefox or Safari, the arrows do appear.

Any idea how this could be only in Chrome?

#54179
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: Question marks

Dear Ed,

Could you please try clearing your Chrome browser cache and testing again? I checked the arrows with Google Chrome an iPad, but I did see the arrows.

Also please let me know the type of the device you are testing on, so we can replicate the problem on our end.
Thank you!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#54249

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Time to create page: 0.357 seconds
Powered by Kunena Forum

WORLD-CLASS SUPPORT

We are here for you every step of the way. Turn to our support with any questions you might have about our products and services. Our experienced customer care team is available to help you as fast as we possibly can.

Contact us