Module showing error

Beryl created the topic: Module showing error

Hi I have just moved a site from a testing server to the live server, I installed spider calendar for the first time ever on this site and now that i have moved the site from test to live i am getting this error:

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/bramleyp/public_html/modules/mod_spidercalendar/mod_spidercalendar.php on line 10

The testing domain is: monza.websitewelcome.com/~resurrec/

The live domain is: www.bramleyprimary.co.za/

Please can you tell me what I need to do to make this error message go away.

#24847

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Support replied the topic: Module showing error

Dear Beryl,

You can easily avoid getting this error by disabling error reporting.


Best regards,
Web-Dorado team


Joomla extensions ,
Wordpress plugins ,
Drupal modules
#24867

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Beryl replied the topic: Module showing error

Could you please tell me where to do that?

#24899

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Support replied the topic: Module showing error

Dear Beryl,

Please go to Global Configurations/Server and from there change "error reporting option"


Best regards,
Web-Dorado team


Joomla extensions ,
Wordpress plugins ,
Drupal modules
#24948

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Beryl replied the topic: Module showing error

Ok thanks

#24976

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Time to create page: 0.188 seconds
Powered by Kunena Forum

WORLD-CLASS SUPPORT

We are here for you every step of the way. Turn to our support with any questions you might have about our products and services. Our experienced customer care team is available to help you as fast as we possibly can.

Contact us