Can´t publish video

salvador martin created the topic: Can´t publish video

I created a slider with a video 1 month ago, and it worked perfectly. But suddenly it stopped working. I can´t see it in my webpage. I tried everything, desactivate all recent plugin, I tried do creat a new slider wiht the same video and wiht another video, but no way. The slider works perfectly in preview mode when i'm in the plugin, but when I publish it there is nothing. Any solution ? ( www.telemesa.es/e-restaurantes/videomarketing )

#83827

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: Can´t publish video

Hello Salvador!

We are very sorry for the inconvenience.

I noticed you have replaced the slider with another plugin. Could you please set it up again and give us temporary WordPress administrator access to your website? Our development team will take a look at the issue as soon as possible and figure out a solution.

You can send the login information using this contact form . Also make sure to mention the link to this forum thread in your message.

Thanks! Have a wonderful day!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#83909

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Time to create page: 0.118 seconds
Powered by Kunena Forum

WORLD-CLASS SUPPORT

We are here for you every step of the way. Turn to our support with any questions you might have about our products and services. Our experienced customer care team is available to help you as fast as we possibly can.

Contact us