My slide show is installed but not transitioning

Michael Seghers created the topic: My slide show is installed but not transitioning

Hello to whom it may concern,
My "Slider WD" slide show is installed but not transitioning, it looks great but there is no movement unless I manually press the button for the slides to transition from one to the next.

I have installed wordpress 4.3 and the free version of Slider WD, and excited to upgrade because it's a good product thus far, but I just want to make sure this works for me before doing upgrading. Please help!

My website is www.DoorSealSupply.com

#34331

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Support replied the topic: My slide show is installed but not transitioning

Dear Michael,

Make sure Autoplay option is set to Yes in your slider Settings. In case it is selected, please contact us to [email protected] and give temporary admin access to your website. We will take a look and provide a solution to the issue as soon as possible.

Also indicate the URL of your forum post in the subject of your e-mail.
Thank you.


Best regards,
Web-Dorado team


Joomla extensions ,
Wordpress plugins ,
Drupal modules
#34419

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Time to create page: 0.160 seconds
Powered by Kunena Forum

WORLD-CLASS SUPPORT

We are here for you every step of the way. Turn to our support with any questions you might have about our products and services. Our experienced customer care team is available to help you as fast as we possibly can.

Contact us