Videos not showing in Slider WD pro version

brad bartlett created the topic: Videos not showing in Slider WD pro version

Hi, I am having trouble getting videos to show - all I get is black screen and sometimes sound of video but no picture. I am puting them in as a full video as mentioned in other posts but still not working. Everything else is working fine pictures, watermarks, layers etc.

Can you help please. My wp theme is responsive and images work really well just the videos wont show.

streetsidetv.com/?page_id=121

Is a page where I have installed 2 sliders - first slider is all black three videos nothing showing. The second slider has images and a layer video on the third image which plays the sound.

#22982

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Support replied the topic: Videos not showing in Slider WD pro version

Dear Brad,
Could you please contact us to [email protected] and let us to take a look at the issue? Please mention the full link to your forum post in your e-mail.Also please include temporary admin credentials to your website in the mail.

Thank you.


Best regards,
Web-Dorado team


Joomla extensions ,
Wordpress plugins ,
Drupal modules
#23002

Please Log in or Create an account to join the conversation.


brad bartlett replied the topic: Videos not showing in Slider WD pro version

Hi,
Thanks
All good now !

#23024

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Time to create page: 0.179 seconds
Powered by Kunena Forum

WORLD-CLASS SUPPORT

We are here for you every step of the way. Turn to our support with any questions you might have about our products and services. Our experienced customer care team is available to help you as fast as we possibly can.

Contact us