Buttons Not working, Add a new slide and add video

Daniel created the topic: Buttons Not working, Add a new slide and add video

Hi I am having issues with the add a new slide button and the video button not working, can you please help.

Sorry this is posted in the wrong area should be Products->Wordpress->Slider

#22129

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Support replied the topic: Buttons Not working, Add a new slide and add video

Dear Daniel,

Could you please contact us to [email protected] and let us to take a look at the issue? Please mention the full link to your forum post in your e-mail.

Thank you.


Best regards,
Web-Dorado team


Joomla extensions ,
Wordpress plugins ,
Drupal modules
#22131

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Daniel replied the topic: Buttons Not working, Add a new slide and add video

Thanks, email sent

#22134

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Support replied the topic: Buttons Not working, Add a new slide and add video

Dear Daniel,

Thank you, we are looking into the issue.


Best regards,
Web-Dorado team


Joomla extensions ,
Wordpress plugins ,
Drupal modules
#22170

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Kristine Cassady replied the topic: Buttons Not working, Add a new slide and add video

Did this get resolved? I'm having the same issue. I just purchased the Pro version, and the Add video button does nothing when I click it.

#22358

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Support replied the topic: Buttons Not working, Add a new slide and add video

Dear Kristine,

The issue has been resolved by user.If you want us to take a look at your issue ,please contact us to [email protected] and let us to take a look at the issue? Please mention the full link to your forum post in your e-mail.

Thank you.


Best regards,
Web-Dorado team


Joomla extensions ,
Wordpress plugins ,
Drupal modules
#22381

Please Log in or Create an account to join the conversation.


John Cloonan replied the topic: Buttons Not working, Add a new slide and add video

Could you actually publish the resolution? I'm not willing to give you admin access to my site.

#22824

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Support replied the topic: Buttons Not working, Add a new slide and add video

Dear John,

Please update your product to latest available version.


Best regards,
Web-Dorado team


Joomla extensions ,
Wordpress plugins ,
Drupal modules
#22867

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Saifur Valli replied the topic: Buttons Not working, Add a new slide and add video

I am also having the same issue. Cannot add new slide.

#22912

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Carl Uttley replied the topic: Buttons Not working, Add a new slide and add video

Hi, I purchased the Pro (Developer) version last night. I've installed it and having exactly the same issue in that I'm unable to create new slides in a slider. Has this issue been resolved please? I would imagine that having only purchased it last night it would have been the latest version I downloaded?

#23193

Please Log in or Create an account to join the conversation.


KM replied the topic: Buttons Not working, Add a new slide and add video

I just purchased this plugin and am having the same problem. I can't add a new image to a slider, the button isn't working although it worked in the demo version. Any help is much appreciated.

#23881

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Support replied the topic: Buttons Not working, Add a new slide and add video

Dear User,

Could you please contact us to [email protected] and let us to take a look at the issue? Please mention the full link to your forum post in your e-mail.Also please include temporary admin credentials to your website in the mail.

Thank you


Best regards,
Web-Dorado team


Joomla extensions ,
Wordpress plugins ,
Drupal modules
#23919

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Brian King replied the topic: Buttons Not working, Add a new slide and add video

I just bought this today and had the same issue. The first thing I did was create a new slider, add an image, then click the plus button to add a second slide. Nothing happened. The solution for me was to name the new slider, then save it. When I came back in the second time, the little plus symbol then allowed me to add a new slide.

Hope this is useful to someone.

#24526

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Time to create page: 0.254 seconds
Powered by Kunena Forum

WORLD-CLASS SUPPORT

We are here for you every step of the way. Turn to our support with any questions you might have about our products and services. Our experienced customer care team is available to help you as fast as we possibly can.

Contact us