Image Layers not showing in 2.0.18

Rafal created the topic: Image Layers not showing in 2.0.18

After updating to version 2.0.18 Pro I encountered the following problem: the image layers are showing in the preview but not in the actual published slider. Please help...

#71072

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: Image Layers not showing in 2.0.18

Hello Rafal! Thank you for letting us know about this problem!

There could be a Javascript conflict on your website. Could we take a look at it? Please give us temporary WordPress administrator access to your site, you can send the info using the contact form on this page: goo.gl/j72uyK

Make sure to indicate the URL of this forum thread in your message. Our developers will fix the issue on your Post Slider WD as soon as possible.

Thanks! Have an amazing day!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#71116

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Ivan Agliardi replied the topic: Image Layers not showing in 2.0.18

Dear staff,

I have exactly the same problem: a PNG logo showing in the backend preview but not in the website pages, please see the attached files. We have already checked it out: there are no js conflits, it looks like a bug in your plugin.

Thank you

#71658
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: Image Layers not showing in 2.0.18

Hello Ivan!

Thank you for keeping us posted about this issue! We are not sure if this is a bug, so could we please take a look at the issue from the admin of your website? Please send temporary login information using the contact form on this page: goo.gl/7SbEU1

Also make sure to mention the link to this forum thread in your message. Our development team will take a look at the problem ASAP and figure out a solution.

Thanks! Have a wonderful day!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#71668

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Ivan Agliardi replied the topic: Image Layers not showing in 2.0.18

Dear Agapi,

still nothing from your tech staff? Our client is waiting, we should have already published the widget 1w ago :|

Best regards,

Ivan

#71836

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: Image Layers not showing in 2.0.18

Hi Ivan!

Looks like you haven't received our response, which we sent on Tuesday, 11 Oct 2016 16:43. Could you please make sure to check the Spam folder of your inbox?

Here's what we wrote you then:

Dear Ivan,

Thank you for submitting a support ticket!

Please note that this user account unfortunately is not an administrator. Therefor we are not able to view the plugin and implement a solution for image layers problem from backend of your website.

Could you please set the user role of this account to Administrator?
Thanks in advance! Have a great day!


Please check this out and let me know when you change the role to Administrator.
Thanks! Have a wonderful day!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#71878

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Ivan Agliardi replied the topic: Image Layers not showing in 2.0.18

OK, you are an admin now, please let us know, thanx!

#71958

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: Image Layers not showing in 2.0.18

Thank you Ivan!

I have assigned your ticket to our developers, so they can take a look and solve the problem of image layers on your Post Slider WD. I'll make sure to notify you as soon as they finish working.

Thanks! Have a wonderful day!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#72008

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Time to create page: 0.302 seconds
Powered by Kunena Forum

WORLD-CLASS SUPPORT

We are here for you every step of the way. Turn to our support with any questions you might have about our products and services. Our experienced customer care team is available to help you as fast as we possibly can.

Contact us