Gallery not working on IE?

Rienk Kuipers created the topic: Gallery not working on IE?

Hi there,
I really love this gallery, works awesome.
But on IE (latest, on win7 x64) the gallery does not work.
It shows, but when I click it to view the photo's or slideshow, whatever theme I'm using, it gets a greyish overlay with a loading icon (the round swirling dots) which just keeps on spinning but it doesn't load anything.

Is this perhaps a bug in the script I can easily overcome through css perhaps?

I've not changed anything in the script yet, it's just a clean install from the WP repository.

I'm running the latest WP btw, 3.8.1.

I hope you can be of help somehow, I've looked and the other gallery's and Your's is the only one that comes any close to what I'd want a gallery to look like and feel like.

#9839

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Support replied the topic: Gallery not working on IE?

Dear customer,

Could you please give us (to [email protected]) admin access to your site, by indicating the forum post link in your email subject. We'll look into your issue and try to solve it as soon as possible. Thank you.


Best regards,
Web-Dorado team


Joomla extensions ,
Wordpress plugins ,
Drupal modules
#9852

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Time to create page: 0.151 seconds
Powered by Kunena Forum

WORLD-CLASS SUPPORT

We are here for you every step of the way. Turn to our support with any questions you might have about our products and services. Our experienced customer care team is available to help you as fast as we possibly can.

Contact us