Advertisement not working

Michael created the topic: Advertisement not working

I've only been using this photo gallery for 24hrs and love it! It is replacing the Nextgen gallery which has been very buggy since 2.0.

I really like the ability to insert watermarks. It works fantastic.

I also wanted to start using the advertisement option but when I populate it with my logo and or text, and save, it doesn't show up in my gallery.

I also read through your manual but I've taken all of those steps.

I looked all through the settings and couldn't find anything additional about it.
There is the "set watermark" button in each gallery, but no "set advertisement" button.

How do I implement this?

#9757

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Michael replied the topic: Advertisement not working

I figured it out. No worries.

But...

Was contemplating the upgrade.
Are the Image Social Sharing options individually activated or do they all have to be on?

Is the $29.99 a one time fee?

Thank you.

#9758

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Support replied the topic: Advertisement not working

Dear Michael,

Yes, the Image Social Sharing options are being activated individually. You can use the purchased product as long as you want but you will get the updates only six months after the date of purchase.


Best regards,
Web-Dorado team


Joomla extensions ,
Wordpress plugins ,
Drupal modules
#9771

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Time to create page: 0.162 seconds
Powered by Kunena Forum

WORLD-CLASS SUPPORT

We are here for you every step of the way. Turn to our support with any questions you might have about our products and services. Our experienced customer care team is available to help you as fast as we possibly can.

Contact us