Errors appearing on site - missing file

Dahn Kilroy created the topic: Errors appearing on site - missing file

The last couple of days the Photo Gallery plugin has caused errors on my site--

Warning: require_once(/nfs/c12/h07/mnt/215206/domains/domain.com/html/new/wp-content/plugins/photo-gallery/framework/BWGOptions.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c12/h07/mnt/215206/domains/domain.com/html/new/wp-content/plugins/photo-gallery/photo-gallery.php on line 43

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/nfs/c12/h07/mnt/215206/domains/domain.com/html/new/wp-content/plugins/photo-gallery/framework/BWGOptions.php' (include_path='.:/usr/local/php-5.6.21/share/pear') in /nfs/c12/h07/mnt/215206/domains/domain.com/html/new/wp-content/plugins/photo-gallery/photo-gallery.php on line 43

The file is replaced with BWGOptions.php.suspected Once I upload the file again it works. But it the file keeps disappearing and I have to keep replacing it. Why is this happening? It seems to be occurring in all of my WP installs.

#84989

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: Errors appearing on site - missing file

Hello Dahn!

Thank you for letting us know about this!
We have received your support ticket, where you described this issue. I responded to your email, requesting further information. Could you please check your inbox?

Thanks! Have a wonderful day!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#85029

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Time to create page: 0.152 seconds
Powered by Kunena Forum

WORLD-CLASS SUPPORT

We are here for you every step of the way. Turn to our support with any questions you might have about our products and services. Our experienced customer care team is available to help you as fast as we possibly can.

Contact us