http error 500 while adding new gallery

ron created the topic: http error 500 while adding new gallery

Hi,

I downloaded and installed pkg_gallery_wd_3.x_lite.zip on a Joomla 3.8.2 website (php version=7.1.11)
All seems well, but when i click to install a new gallery i get the 500 error. I tested some other extensions, but this is the only one with this error.
Would someone have an idea how to solve this problem?
Thanks,

#92087

Please Log in or Create an account to join the conversation.


ron replied the topic: http error 500 while adding new gallery

Hi,
Found the problem: I am using PHP version 7.1 .
When switching back to 5.6 or even 7.0 I'm getting the correct screen to create a new gallery. Could be some backward compatibility issue in php 7.1, but i have some 8 websites (joomla and wordpress) on the same php environment and i haven't noticed any other problems with 7.1.

#92095

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Anoush replied the topic: http error 500 while adding new gallery

Dear Ron,

Thanks for writing us and keeping updated with the results.

I told our developers about the compatibility, they will take a look this point for upcoming updates.

Thanks and have a wonderful day!

#92121

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Time to create page: 0.118 seconds
Powered by Kunena Forum

WORLD-CLASS SUPPORT

We are here for you every step of the way. Turn to our support with any questions you might have about our products and services. Our experienced customer care team is available to help you as fast as we possibly can.

Contact us