Jomsocial frontpage conflict

Jim created the topic: Jomsocial frontpage conflict

When the 'Content - Load Gallery WD' plugin is enable, I get a conflict with the jomsocial frontpage link. The page returns with a 'Content Encoding Error" message. It is only on the frontpage link. The rest of the jomsocial profiles work fine. When i disable the 'Content - Load Gallery WD' jomsocial frontpage link works fine. Any suggestions on how to correct this issue? It is an odd one. Thanks in advance for any help :)

#89669

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Anoush replied the topic: Jomsocial frontpage conflict

Dear Jim,

Thanks for your inquiry :)

We are kindly asking you to update the Extension (if you use the pro version then you can download it from your account of WebDorado).

Please do this and let us know about the results. This is important for us.

Thanks and have a great day!

#89685

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Jim replied the topic: Jomsocial frontpage conflict

Hi, I am using v 1.3.6...I tried a different jomsocial template (standard default), in case that was casing the conflict. Had the same results. The error page reads "Content Encoding Error - The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression." It is only on the frontpage link of jomsocial that this occurs. Profile view, customization, friends links all work fine.

#89689

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Anoush replied the topic: Jomsocial frontpage conflict

Dear Jim,

Please give us temporary administrator access to your website. You can send the login information using the contact form on this page. Our development team will make the changes as soon as possible.

Also make sure to indicate the link to this forum thread in your message.
Thanks! Have a wonderful day!

#89697

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Jim replied the topic: Jomsocial frontpage conflict

Hi Anoush,

Found the problem, it was jomsocial related. Had to manually install a page that, for some reason, would not load with installer. The gallery is working great now. Thanks for being so prompt in responding.

#89757

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Anoush replied the topic: Jomsocial frontpage conflict

Hello Jim,

Great :) It is very nice to hear that the issue you have has been fixed.

Please let me know if there's any further information you need. Thanks and have a great weekend!

#89777

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Time to create page: 0.198 seconds
Powered by Kunena Forum

WORLD-CLASS SUPPORT

We are here for you every step of the way. Turn to our support with any questions you might have about our products and services. Our experienced customer care team is available to help you as fast as we possibly can.

Contact us