Additional Attributes Not Saving

scives created the topic: Additional Attributes Not Saving

I have a submit button and when I enter additional attributes (name=name - value=submit1) and update it, it doesn't retain the value. I hit the Update button and it says the item was saved but when I go back in there are no save additional attributes. What am I doing wrong?

#93153
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Anoush replied the topic: Additional Attributes Not Saving

Dear Scives,

Thanks for contacting us! We are happy to hear from you!

Could you please let us know what version if Form Maker do you use?

Thanks and have a great day!

#93229

Please Log in or Create an account to join the conversation.


scives replied the topic: Additional Attributes Not Saving

I am using the Pro version 2.12.10

#93253
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Anoush replied the topic: Additional Attributes Not Saving

Dear User,

Thanks for the information.

Could you please let me know what do you want to get, I will test on my own website and get back to you very soon.

Thanks and have a wonderful day!

#93345

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Time to create page: 0.143 seconds
Powered by Kunena Forum

WORLD-CLASS SUPPORT

We are here for you every step of the way. Turn to our support with any questions you might have about our products and services. Our experienced customer care team is available to help you as fast as we possibly can.

Contact us