Feed is working, but no images anymore

Ulrik Andresen created the topic: Feed is working, but no images anymore

Hi,

the facebook feed worked fine in the past, but now it had stopped to show the images from the facebook posts. Only text is shown, please see attached screenshot.

Plugin and Wordpress are up to date. I tried creating a new feed and adding a new post to facebook, but no difference.

Any help is appreciated.

#76439
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: Feed is working, but no images anymore

Hey Ulrik!

Thank you for letting us know about this issue!

If you've got the latest version of Facebook Feed WD, please submit a support ticket by sending us temporary WordPress admin access through this form . Our development team will check the issue as soon as possible and figure out a solution.

Also make sure to indicate the link to this forum thread in your message.
Thanks! Have a great day!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#76495

Please Log in or Create an account to join the conversation.


pieterjan replied the topic: same problem here

same problem here

#76663

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: same problem here

Greetings!

Thanks for letting us know about the issue!

Please check the version of your Facebook Feed WD plugin from Plugins page, and see if you have the latest version of it (1.0.12 Lite / 5.0.11 Pro).

If it is the latest version, please submit a support ticket by filling out the contact form on this page . Kindly send temporary WordPress administrator access credentials.

Don't forget to mention the link to this forum thread in your message. Our developers will take a look at the problem sa soon as possible and figure out a solution.

Thank you! Have a good day!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#76699

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Lizzie Ballantyne replied the topic: Feed is working, but no images anymore

Me too. All up to date. Worked before current update. I've submitted a support ticket.

#77591

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Lizzie Ballantyne replied the topic: Feed is working, but no images anymore

Did you ever get a solution for this problem?

#77593

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: Feed is working, but no images anymore

Hello Lizzie!

Thank you for posting!

This problem was present in a bit older versions of Facebook Feed WD plugin. Could you please take a look at Plugins page of your website's WordPress dashboard and make sure you've got the latest version of it installed?

It is currently 1.0.12 for free version and 5.0.11 for Pro.
Thanks! Have a wonderful day!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#77615

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Lizzie Ballantyne replied the topic: Feed is working, but no images anymore

Hi, yes, it is definitely 5.0.11 - I only updated it today. I've sent you admin rights.

#77617

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Lizzie Ballantyne replied the topic: Feed is working, but no images anymore

Thanks to the team for sorting this out. All working now.

#77695

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: Feed is working, but no images anymore

You are most welcome, Lizzie!

It is nice to know Facebook Feed WD is functioning properly on your website. Please don't hesitate to let our team know in case you will need further assistance.

We'll be happy to help you with any request!
Thanks! Have a wonderful day!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#77735

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Tony replied the topic: Feed is working, but no images anymore

Hi I have the same problem here.

I can see text from feeds, but no images. It was working yesterday morning, but isn't now! I have downloaded latest version of Facebook Feed WD (Version 1.0.12) and have it installed within Wordpress 4.7

Any guidance welcome.

#77895

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: Feed is working, but no images anymore

Hello Tony!

Thank you for letting us know about this problem!

Could you please give us temporary WordPress administrator access to your website? Our development team will take a look at the problem as soon as possible and figure out a solution.

You can send the login information using the contact form on this page . Also make sure to indicate the URL of this forum topic in your message.

Thanks! Have a wonderful day!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#77969

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Time to create page: 0.229 seconds
Powered by Kunena Forum

WORLD-CLASS SUPPORT

We are here for you every step of the way. Turn to our support with any questions you might have about our products and services. Our experienced customer care team is available to help you as fast as we possibly can.

Contact us