No objects in feed, and error saving feed

Brendon created the topic: No objects in feed, and error saving feed

I'm getting no objects in feed, but I am also getting an error when saving the feed that says "error:something went wrong (trying delete wd_fb_data)."

I've checked MySQL and there is no "wp_wd_fb_data" table, mysql is using utf8_general_ci for the collation and MyISAM engine.

#68894

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: No objects in feed, and error saving feed

Hi Brandon! Thank you for reporting this problem!

Seems like there is something wrong with database saving. Could we please take a look at the issue from WordPress admin panel of your website?

Please send temporary admin login information to [email protected], mentioning the link to this forum thread in your e-mail.

Our developers will check the issue ASAP and provide a solution.
Thanks! Happy Friday!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#68974

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Brendon replied the topic: No objects in feed, and error saving feed

I was able to fix it by looking at the code in facebook-feed-wd.php and creating the table in mysql manually myself.

#69072

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Agapi G. replied the topic: No objects in feed, and error saving feed

Hey Brendon!

We are very glad the problem was resolved on your website! Please feel free to drop us a line in case of facing other problems or having requests.

We will be happy to assist you any time!
Hope you are having a great weekend!


Kind regards,
Agapi G.
Web-Dorado team
#69140

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Time to create page: 0.173 seconds
Powered by Kunena Forum

WORLD-CLASS SUPPORT

We are here for you every step of the way. Turn to our support with any questions you might have about our products and services. Our experienced customer care team is available to help you as fast as we possibly can.

Contact us